Sociaal Intranet 1.3.75

Released: juli 2017

Versie 1.3.75 van het Sociaal Intranet van Seneca is uit. In deze versie hebben we verbeteringen doorgevoerd om het Sociaal Intranet nog beter en sneller te maken. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe functies toegevoegd, die lees je hier.

Generiek inhoudsblok

Het generieke inhoudsblok is uitgebreid. Bij het ontwerpen van de pagina kun je de bijdrages van de kring filteren op datum, bijvoorbeeld om alleen toekomstige evenementen weer te geven. Ook kun je de sortering van berichten instellen, zodat het eerstvolgende evenement bovenaan komt.

Tijdlijnen

De snelheid, functionaliteit en weergave van de tijdlijnen in het Sociaal Intranet is verbeterd.

    • Het inladen van de tijdlijnen is sneller gemaakt, en de scroll-functie is verbeterd.
    • Samengestelde tijdlijnen (uit 2 of meer kringen) zijn nu beter doorzoekbaar.
    • Je krijgt het reactievak niet zomaar overal, wel zodra je op de knop reageren klikt.
    • Langere berichten nemen minder ruimte in (klik op ‘lees meer’ om het volledige bericht weer te geven).

Notificaties

De werking van notificaties is verbeterd. Je krijgt nu altijd melding van reacties op je berichten, zodat je op de hoogte bent van wat men ervan vindt! En meng je je in een discussie die iemand anders is gestart, dan krijg je latere reacties nu ook. Bij instellingen van notificaties hebben we een handig overzicht toegevoegd waar je precies kunt zien voor welke afdelingen en kringen je meldingen aan hebt staan.

Serviceplein

Het Serviceplein is overzichtelijker gemaakt. Zo worden er nu kleinere tegels getoond in deze overzichten, zodat je meer producten op een pagina vindt. Daarnaast kun je op het Serviceplein nu kiezen voor een lijstweergave, handig om een product snel terug te vinden.

Diverse bugfixes

Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Verbeteringen die het Sociaal Intranet sneller en beter maken.