Sociaal Intranet 1.6

Release datum: 16 oktober 2019

Release 1.6 van ons Sociaal Intranet is beschikbaar, met onder andere MS Office 365 integratie, zoeken middels Seneca Enterprise Search en een nieuw design. Voor een demonstratie kunt u contact opnemen met sales@seneca.nl, bellen naar 015-2513700 of contact opnemen met uw accountmanager.

Redesign

Er is een nieuwe module toegevoegd waarmee frisse web designs mogelijk worden, bijvoorbeeld met een menustructuur aan de bovenkant van de pagina in plaats van aan de zijkant.

Seneca Enterprise Search

Sociaal Intranet ondersteunt nu Enterprise Search. Randvoorwaarde voor Enterprise Search: Smartsite 7.11 of hoger is geïnstalleerd naast het Sociaal Intranet.

Smartsite integratie

We kunnen nu pagina’s van Sociaal Intranet combineren met inhoud geleverd door het krachtige Smartsite CMS van Seneca. Hierdoor ontstaat een optimale mix van social en corporate content en kan redactionele content uit Smartsite aan pagina’s op het Sociaal Intranet toegevoegd worden.

Reactie bewerken

Je kunt nu naast reacties plaatsen ook je bestaande reactie bewerken.

Technische specificaties

Sociaal Intranet werkt nu op .NET Framework 4.6.2 in plaats van 4.5.2. Controleer op je webserver of dit .NET framework geinstalleerd is, en installeer zo nodig.