Serviceplein

Serviceplein

Het Serviceplein geeft je snel toegang toegang tot de producten en diensten van je organisatie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar informatie over je cao, jaarverslagen of handleidingen, dan kun je terecht op het Serviceplein. Alle producten en diensten zijn gekoppeld aan een afdeling en kennen trefwoorden. Hierdoor kun je producten en diensten op verschillende manieren zoeken: op naam, trefwoord, thema en op afdeling. 

Serviceplein: thematisch overzicht van producten en diensten

Op het serviceplein tref je in een ooggopslag een thematisch overzicht van producten en diensten. Vanaf dit overzicht kun je zoeken op thema, verantwoordelijke afdeling, titel en inhoud van het product.

Via het menu Serviceplein kom je in het overzicht van producten en diensten. In dit overzicht kun je bladeren en zoeken door het aanbod van producten en diensten in de organisatie. Je kunt zoeken op de naam van het product, en verder de lijst met producten filteren op afdeling en categorie.

Per product tref je in het overzicht een afbeelding en korte omschrijving. Ook zie je door welke afdeling het product of de dienst geleverd wordt.

Producten en diensten per thema

Per thema vind je een overzicht van producten en diensten die onder dat thema vallen. Je zoekopdracht kun je altijd verder verfijnen door te zoeken op subthema (rubrieken) en de verantwoordelijke afdeling of organisatiedeel.

Heldere informatie over elk product en dienst

Elk product en elke dienst in de organisatie kan worden voorzien van een duidelijke tekst en uitleg, waardoor het transparant is waar je welk product of dienst in de organisatie kunt halen, bestellen of reserveren.

Klik in het overzicht producten en diensten op een item om dat product of die dienst weer te geven.

Op dit scherm wordt de onderstaande informatie getoond:

  • Kernomschrijving - algemene kenmerken van het product of de dienst.
  • Uitgebreide omschrijving - gedetailleerde informatie met betrekking tot het product of dienst.
  • Afdeling - De afdeling die dit product of deze dienst levert.
  • Verwante producten/diensten - Producten of diensten die vergelijkbaar of aanvullend zijn voor dit product of deze dienst.

Beheer in SmartSite

Je kunt producten en diensten eenvoudig toevoegen en bewerken in het Smartsite CMS.

Samenvatting

Het Serviceplein geeft je antwoord op de vraag naar (interne) producten en diensten. De volgende vragen worden beantwoord:

  • Wie moet je contacteren voor dat specifieke product of die dienst?
  • Welke kenmerken en randvoorwaarden zijn er voor een bepaalde dienst?