Links: Organisatielinks en persoonlijke links

In het Sociaal Intranet kun je links toevoegen en raadplegen naar belangrijke applicaties en sites van de organisatie en voor jouw werkdag. Voeg nu ook je eigen links toe aan het sociaal intranet! Naast de links en applicaties van je organisatie kun je daarmee ook jouw favoriete apps en websites linken op de startpagina. Handig zodat je direct doorkunt naar de sites die jij het meest gebruikt op je werkdag!

Widgets: toptaken en links

Op de startpagina kunnen twee soorten widgets gezet worden voor het weergeven en snel openen van organisatielinks en persoonlijke links. Dit zijn de toptaken widget (knoppen met jouw favoriete organisatielinks en persoonlijke links) en de links lijst widget, met de links maar dan in een lijstweergave. Vanaf deze widgets spring je eenvoudig door naar het overzicht van links waar alle links terug te vinden zijn.

Organisatielinks

Organisatielinks zijn links naar websites en applicaties die belangrijk zijn voor de organisatie, communitymanagers kunnen deze links aanmaken en beheren. De belangrijkste online systemen en pagina's krijgen hiermee een snelkoppeling op het intranet.
Favoriet van de organisatie: de communitymanager kan links markeren als 'favoriet van de organisatie'. Deze links worden dan in de toptaken widget zichtbaar bij alle medewerkers.

Persoonlijke links

Je kunt in het overzicht van links zelf ook links aanmaken. Staat die belangrijke website voor jouw werk niet onder organisatielinks? Voeg hem dan zelf toe aan persoonlijke links, zo heb je deze iedere dag binnen handbereik en wordt het intranet de springplank naar jouw werkdag.

Favorieten

TIP: Geef jouw favoriete organisatielinks en eigen linkjes een boost en markeer ze favoriet in het overzicht van links, dan komen ze bovenaan in de toptaken en links widget te staan!

Informatie voor de communitymanager

De communitymanager kan deze functie in-/of uitschakelen. Bent u communitymanager en wilt u deze functie aanzetten op uw intranet? Ga via het menu rechtsboven naar communitymanager > instellingen > links, en schakel persoonlijke links in (instelling 243).