Laatste bewerkingen widget

Smartsite 8.0 - ...

De Laatste bewerkingen widget toont een lijst van items die recent zijn bewerkt, gesorteerd op de wijzigingsdatum en de meest recent gewijzigde bovenaan.

Welke items (door wie bewerkt) en het aantal items dat moet worden getoond is afhankelijk van de instellingen.

Smartsite 8.0

Deze widget bestaal al langer, maar nieuw in Smartsite 8.0 is dat deze widget (evenals de andere item gerelateerde widgets) een content library icoontje erbij heeft gekregen (de meest linker).

Door op dat icoontje te klikken wordt de content library geopend met extra instellingen, zoals een Toon bewerkingen van filter. Dit filter wordt automatisch ingesteld op dezelfde waarde als de widget waarvandaan de content library wordt geopend.

Ook wordt de titel van de content library aangepast naar de informatie die getoond wordt (in het algemeen dezelde titel als de widget waarvandaan de content library is geopend).

De widget is beperkt tot het tonen van een top 5 of (maximaal) een top 10 van laatste bewerkingen. Door de koppeling naar de content library vanuit de widget kan een complete lijst van items opgevraagd worden die recent bewerkt zijn en die voldoen aan de instellingen van de widget.