Blok Wachtrij

Werkblad Wachtrij, blok wachtrij

Het blok toont de ingekomen of handmatig vastgelegde berichten.
Wachtrij

De getoonde berichten kunnen worden gefilterd.

  • Op afdeling, via de knop ‘Afdeling...’.
  • Op ‘Mij’: alleen de aan de gebruiker gekoppelde berichten worden getoond.

Op de via bovenstaande wijze gefilterde berichten kan nog een sortering of subfiltering worden toegepast,

  • Subfilter op inhoud: vult u hier een zoekargument in, dan worden alleen berichten getoond waar dit zoekargument in de header of de body van het bericht voorkomt.
  • Subfilter op basis van de bron ( Medium ) van het bericht. Gekozen kan worden uit Alles, Mail, Social Media of Overig.
  • Sortering : gekozen kan worden uit Datum toegevoegd (oplopend),  Datum toegevoegd (aflopend),  Laatst bewerkt (oplopend) of Laatst bewerkt (aflopend).

Doorgaans zal na het  aanpassen van een (sub)filter of sortering de inhoud van de wachtrij automatisch worden ververst. In incidentele gevallen kan het nodig zijn om de gegevens in dit blok handmatig te verversen.

Gebruik dan het ‘ververs inhoud’ icoon : ververs

De bron van het bericht kan worden afgeleid aan de hand van het icoon voorafgaand aan het bericht.

Icoon Bron
Email  E-mail
 Tel  Telefoon
 Balie Bezoek(balie) 
 post Brief, per post 
 twitter Twitter 
 facebook Facebook 
 Anders Anders 

Door een bericht te selecteren (klik op het bericht), worden de detailgegevens van het bericht (gegevens in de blokken Persoonsgegevens, Inhoud, Typering, Historie en Notitie) getoond, voor zover al ingevuld of aanwezig.

Door het selecteren van een bericht worden de detailgegevens alleen getoond, bijwerken is niet mogelijk. Om de gegevens te kunnen bewerken moet u het bericht in behandeling nemen, aan u toekennen o.i.d.